Over ons

Wij zijn Giraffa

Giraffa is gespecialiseerd in het zetten en leveren van Flagstones en muurstenen. Een persoonlijke aanpak, een professionele benadering en nauwe samenwerking met architecten en ontwerpers maken ons je ideale partner voor elk Flagstone project. Bovendien zijn onze mensen échte vakmensen die alle ins en outs van Flagstone toepassingen kennen. Hierdoor kunnen wij betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit garanderen.

Wij doen onze naam eer aan!

Natuurlijk heeft onze naam ‘GIRAFFA’ alles te maken met de ‘giraffen vacht’ die je terugziet in veel van onze flagstones. De schoonheid en textuur van deze vacht wordt gevangen in onze stenen, waardoor elke vloer, muur of terras een uniek en natuurlijk gevoel krijgt. Maar onze naam betekent meer dan alleen een eerbetoon aan dit iconische dier.

Als bedrijf streven we ernaar om net als de giraffe, de hoogste boomtoppen te bereiken en ons te onderscheiden van de rest. We willen vernieuwend zijn, kwaliteit leveren en een onvergetelijke indruk achterlaten op onze klanten. Onze naam herinnert ons eraan dat we deze ambitie moeten blijven nastreven en dat we trots moeten zijn op ons vakmanschap en onze producten.

Bovendien symboliseert de giraffe ook trots en gratie, eigenschappen die we proberen te weerspiegelen in ons bedrijf en onze klantenservice. Wij geloven dat we onze naam eer aandoen door onze klanten te voorzien van hoogwaardige stenen en een uitstekende service, elke keer weer.

Totaal partner

Zowel Flagstone zetter als importeur en leverancier. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner en lopen processen soepel.
Daarnaast zorgen we ook voor de juiste materialen, denk aan zand, grond, ondervloeren, lijm etc. Een échte totaalpartner voor ieder project!

Internationale samenwerkingen

Door internationale samenwerkingen kunnen wij alle soorten, maten en kleuren Flagstones leveren.

Importeur én zetter!

 Wij zijn zowel Flagstone zetter als importeur en leverancier. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner en lopen processen soepel. 

Giraffa: door internationale samenwerkingen kunnen wij álle Flagstones leveren

Giraffa werd in 2008 opgericht en heeft inmiddels een groot aantal projecten met succes afgerond. Wij werken voor zowel particulieren, als voor gemeenten en bedrijven. Het bijzondere aan onze dienstverlening is dat wij alle (écht alle!) soorten Flagstones kunnen leveren. Wij werken zeer nauw samen met verschillende internationale partijen, waardoor wij een breed assortiment kunnen bieden en ook Flagstones op maat kunnen laten maken.

Ervaren Flagstone specialist

De medewerkers van Giraffa hebben jarenlange ervaring met het zetten van Flagstones en muurstenen. Omdat het steeds belangrijker wordt om snel te kunnen schakelen en de hoogste kwaliteit te garanderen, zijn we tegenwoordig zelf importeur en leverancier van Flagstones. Hierdoor hebben we meer controle over de projecten en zijn wij een uiterst betrouwbare partner voor onze klanten.

Wij leiden onze eigen mensen op

Er is geen betere manier om het Flagstone ambacht door te geven, dan mensen het vak in de praktijk te leren. Wij leiden onze mensen zelf op. Onze ervaren zetters brengen de volgende generatie de fijne kneepjes van het Flagstone ambacht bij.

Waarom GIRAFFA Flagstones & Natuurstenen?

  • Jarenlange ervaring met het zetten van Flagstones en muurstenen. Wij hebben veel bijzondere projecten gedaan.
  • Door internationale samenwerkingen kunnen wij alle soorten, maten en kleuren Flagstones leveren.
  • Grote en kleine(re) projecten, van tuin tot groot bedrijfspand.
  • Wij zorgen voor de juiste materialen, denk aan zand, grond, ondervloeren, lijm etc.
  • Zowel Flagstone zetter als importeur en leverancier. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner.
  • Soepel proces; zowel in het project zelf als de planmatige en administratieve zaken rondom je project.

Meer informatie? Neem contact op!

Heb je vragen of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak meteen een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Hier staan deskundige medewerkers voor je klaar om je te adviseren.