Showroom

Welkom

Wij heten je graag welkom in onze showroom in Alphen aan de Rijn. Je vindt hier onze uitgebreide collectie van de meest prachtige natuurlijke materialen voor je interieur en exterieur.

Onze showroom is de perfecte plek om alle beschikbare opties te bekijken en te vergelijken én om veel inspiratie op te doen! Wij hebben verschillende soorten natuurstenen en flagstones uit diverse landen en streken, elk met hun eigen unieke uitstraling en karakter. Onze adviseurs en flagstone specialisten staan graag klaar om je goed te informeren over alle mogelijkheden, over de eigenschappen, toepassingen en onderhoud van flagstones en natuurstenen.

Let op: wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we écht de tijd voor je kunnen nemen.

Kom sfeer proeven

Een bezoek aan onze showroom is de beste manier om de schoonheid en veelzijdigheid van natuurstenen en flagstones te ervaren. Je kunt de verschillende texturen, kleuren en patronen bekijken en voelen, en zien hoe deze materialen je woon- of werkomgeving kunnen transformeren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer, gevelbekleding, tuinpaden, terrassen of decoratieve elementen, wij hebben de juiste natuurstenen en flagstones.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden van natuurstenen en flagstones in onze showroom. Wij kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen en te helpen bij het realiseren van jouw droomproject.

Openingstijden:
Maandag       07:00-18:00
Dinsdag         07:00- 18:00
Woensdag    07:00- 18:00
Donderdag  07:00-18:00
Vrijdag           07:00-19:00
Zaterdag       07:00-19:00 |    Zondag 10:00-18:00

Afspraakformulier